Een WordPress website laten maken die online scoort!

Ervoor kiezen om een WordPress website te laten maken is altijd een slimme zet. Je weet dan zeker dat je online beter zal presteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een WordPress-website veel gerichter te werken. Zo trek je dus ook meer bezoekers. Dit leidt bijna automatisch tot een hogere conversie en dus tot meer klanten. Bij Zetti willen wij die website graag voor jou realiseren. Helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen en eisen. De grote mate van ervaring die wij met WordPress hebben zorgt ervoor dat wij alles uit de mogelijkheden kunnen halen. Daar profiteer jij van.

wordpress website

15 jaar ervaring

Doordat wij al sinds 2004 actief zijn, hebben wij veel ervaring opgedaan. Al die ervaring stoppen wij in elk nieuw project om elke website van topkwaliteit te maken.

210 Projecten

Met meer dan 210 afgeronde projecten kunnen we stellen dat wij alle soorten projecten tot een goed einde kunnen brengen. Dit komt ook jouw project ten goede.

Gemiddelde beoordeling 4,7 van de 5

Natuurlijk kunnen wij je wel van alles beloven. Liever laten we onze opdrachtgevers voor ons spreken. Met een beoordeling van 4,7 van 5 geven zij aan wat zij van onze capaciteiten vinden.

Direct contact

Snel en gericht werken gaat het best met direct contact. Daarom geven wij elke opdrachtgever direct een vast contactpersoon. Zo bieden wij topkwaliteit.

Een grote mate van ervaring

De mate van ervaring die wij meebrengen is een belangrijke meerwaarde die Zetti kan bieden. Dit gaat natuurlijk in de eerste plaats om een WordPress website laten maken, maar kan ook voor andere zaken van belang zijn. Denk aan webdesign en het ontwikkelen van een webshop. Daarom durven wij onszelf ook een echte specialist op dit vlak te noemen. Dat wij door de jaren heen ook veel opdrachten hebben mogen maken zegt hierin natuurlijk ook veel. Zeker wanneer dit gekoppeld wordt aan de klantwaardering die wij krijgen. Op die manier is goed in te schatten welke kwaliteit je mag verwachten.

Het vertrouwen van klanten

Een wordpress website laten maken met een zakelijk doel moet natuurlijk wel goed gebeuren. Daarom werken wij ook graag met de korte lijnen van vast contactpersoon naar klant. Op die manier is het optimaal mogelijk om een scherp beeld te krijgen van wat de klant wenst en eist. Aan de hand daarvan is de website af te leveren die precies past bij de branche, de doelgroep en de uitstraling van de onderneming. Daarmee is dan dus ook direct al veel meer te bereiken en heeft de concurrentie het nakijken. Daar gaat het uiteindelijk ook om.

website css html

Bekijk enkele projecten van ons

Onderstaand is slechts een kleine greep van onze afgeronde projecten.
Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio.

Meer dan alleen de website

Een WordPress website laten maken is een goed begin. Daarmee ben je echter online nog lang niet klaar. Daarom is het slim om over je gehele onlinestrategie na te denken. Ook daar kunnen wij je bij Zetti goed bij helpen. In de eerste plaats kunnen wij dit doen op basis van de kennis en ervaring die wij hebben op dit gebied. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat wij graag op een directe manier werken. Ook hier is veel voordeel uit te halen als het gaat om het boeken van zakelijk succes met een goede onlinestrategie.

Weten wat de klant wil

Weten wat de klant wil is een belangrijke factor voor zakelijk succes. Dat weet jij als ondernemer. Dat weten wij ook. Dit is de belangrijkste drijfveer om voor persoonlijk contact met een vast contactpersoon te kiezen. Daarom weten wij ook precies welke onlinewerkzaamheden voor jou van belang zijn om het succes dat je zoekt te kunnen boeken. Dat begint bij de website laten maken, maar dat kan daarna alle kanten op gaan. Wij zijn betrokken bij jouw doelen en betrouwbaar als het aankomt op het realiseren daarvan. Daar profiteer jij dan ook optimaal van als ondernemer.

Een WordPress website laten maken doe je natuurlijk met een doel. Je wil een website die past bij het bedrijf. Dat betekent dat de zakelijke uitstraling op orde moet zijn. Het betekent ook dat de website in alles professionaliteit moet uitstralen. Daarnaast is het slim om alles goed uit te denken zodat alles precies klopt. Dit is ook precies de reden waarom je met een specialist moet werken om de website te realiseren. Dit gaat namelijk flink verder dan alleen het werken met standaardthema’s en standaardontwerpen voor WordPress. Wij kunnen die dan ook bieden.

Omdat wij niet werken met standaartemplates, maar altijd beginnen bij de basis, is elke website volledig aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever. De website past dus precies bij jouw bedrijf en jouw doelgroep, in alle opzichten. Elke stap in de ontwikkeling wordt gezet met het doel dat je wilt bereiken voor ogen. Daarom wordt overal over nagedacht. Daardoor is optimale kwaliteit te realiseren. Bovendien denken we over alle aspecten die een website optimaal maken na. Denk aan conversie en veiligheid, maar ook aan het ontwerp en de user experience. Dit speelt allemaal een rol.

Wat is er nu echt belangrijk als het om zakelijk succes gaat? Een WordPress website laten maken die optimaal te gebruiken is natuurlijk. Wanneer het voor klanten gemakkelijk wordt om je te vinden en je diensten gebruiken, wordt de kans op conversie alleen maar groter. Dit is natuurlijk op precies wat je wilt. Daarom zit alles op de juiste plaats bij de websites die wij maken. Bovendien denken wij ook nog veel verder. Er zijn immers nog veel meer factoren dan alleen duidelijke en simpele navigatie. Alles moet goed met elkaar samenvallen om er het maximale uit te halen.

Niet alleen de knoppen op de juiste plek en de navigatie op een logische manier spelen mee. Ook het gevoel dat de bezoeker krijgt bij het bezoeken van je website bepaalt of je een nieuwe klant binnenhaalt. Daarom is het goed om ook aan het design te denken in dit opzicht. Een WordPress website laten maken die direct het goede gevoel geeft is natuurlijk van grote meerwaarde. Dit is dan ook precies wat de professionals kunnen doen. Zo krijg je een moderne en optimaal functionerende site waarmee je de concurrentie duidelijk te slim af zal zijn.

Beginnen met een intakegesprek

Een WordPress website laten maken werkt het best wanneer alles goed duidelijk. Dat begint al vanaf het eerste contact. Via het intakegesprek kan jij de wensen en eisen die je hebt kenbaar maken. Van onze kant mag je dan een eerste aantal ideeën verwachten. Dit vormt de basis van het stappenplan dat wij uitwerken. Dit plan moet leiden naar de optimale website voor jouw doelen. Is alles zoals je verwacht had? Dan kunnen we direct tot actie overgaan. Dit is ook het moment om je aan je contactpersoon voor te stellen.

Aan de slag gaan

Vervolgens is het tijd om de WordPress website te laten maken. We gaan dan geheel aan de slag volgens de stappen die we vooraf hebben opgesteld. Wanneer we alles hebben doorlopen en zelf een bepaalde mate van tevredenheid hebben behaald, laten we de conceptversie zien. Dit is vaak direct de versie waar de opdrachtgever tevreden mee is. Voor ons is dit het moment om de website nog beter te maken. Dit noemen we ook wel finetunen. Vervolgens kan de website online en kan je ermee werken.

Net iets meer eruit halen

Omdat geen enkele website hetzelfde is, is er over de kosten niet direct uitsluitsel te geven. Dit komt doordat een WordPress website laten maken voor ons niets minder dan maatwerk is. Wel is het zo dat met een bedrag van €1500,- al een goede en professionele website is neer te zetten. Daarmee leg je een goede basis. Al is er natuurlijk wel nog veel meer mogelijk. Wanneer je wat extra functies wilt gebruiken, dan betaal je daar slechts een kleine meerprijs voor. Die meerprijs verdien je wel gemakkelijk terug door betere conversie.

De optimale vindbaarheid

Een zaak die ook meespeelt bij een WordPress website laten maken, is het in het oog houden van optimale vindbaarheid. Daarvoor moeten verschillende factoren optimaal zijn. Dit wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie of SEO genoemd. Juiste toepassing hiervan lokt klanten als het ware naar jouw website. Daarom is de keuze om het ontwikkelen door een professional altijd de juiste keuze. Zo ben je bijvoorbeeld verzekerd van gedegen zoekwoordonderzoek.

Wat mag je verwachten?

Wil je een duidelijk beeld van wat je mag verwachten? Dan is het slim om even in ons portfolio te kijken. Zo krijg je alvast een idee van de vaardigheden waarover wij beschikken. Dit brengt je vast ook op ideeën.

Een afspraak maken

Ben je al overtuigd dat je met ons in gesprek moet gaan? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek. Voor je het weet kan je een WordPress website laten maken door de professionals van Zetti. Binnen 2 minuten is de afspraak ingepland!

zoekoptimalisatie

WordPress website offerte

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Het invullen van het offerte-formulier kost slechts 2 minuten. Wij reageren altijd binnen 24 uur, meestal binnen 1 uur.

  • Vrijblijvende offerte
  • Altijd reactie binnen 24 uur
  • Team van specialisten
  • 50+ tevreden klanten

Vraag een offerte aan en één van onze medewerkers neemt contact op.