Een WordPress webshop laten maken die zorgt voor meer verkopen online!

Een WordPress webshop laten maken waarmee je je doelen bereikt, dat laat je door professionals doen. Een webshop die kan concurreren in de harde wereld van onlineshopping moet aan allerlei zaken voldoen. Om echt professioneel en zakelijk te werk te kunnen gaan, ga je hier daarom niet zelf mee aan de slag. Juist als het om onlineverkopen gaat, is het belangrijk dat de webshop volledig geoptimaliseerd is naar de huidige standaard van de zoekmachines. In dat opzicht is het ook goed om met Zetti te werken. Wij weten precies waarop gelet moet worden bij het ontwerpen.

15 jaar ervaring

Doordat wij al sinds 2004 actief zijn, hebben wij veel ervaring opgedaan. Al die ervaring stoppen wij in elk nieuw project om elke website van topkwaliteit te maken.

210 Projecten

Met meer dan 210 afgeronde projecten kunnen we stellen dat wij alle soorten projecten tot een goed einde kunnen brengen. Dit komt ook jouw project ten goede.

Gemiddelde beoordeling 4,7 van de 5

Natuurlijk kunnen wij je wel van alles beloven. Liever laten we onze opdrachtgevers voor ons spreken. Met een beoordeling van 4,7 van 5 geven zij aan wat zij van onze capaciteiten vinden.

Direct contact

Snel en gericht werken gaat het best met direct contact. Daarom geven wij elke opdrachtgever direct een vast contactpersoon. Zo bieden wij topkwaliteit.

Gebruikmaken van veel ervaring

Doordat wij al flinke tijd actief zijn, kunnen wij veel ervaring meebrengen. Het ontwikkelen van webshops aan de hand van WordPress is onze expertise. Daarom is een WordPress webshop laten maken ook bij ons in goede handen. Wij maken de online winkel die jij voor ogen hebt, zodat jij jouw producten optimaal kan verkopen. Daarbij zorgen we er ook nog eens voor dat je een webshop krijgt met een eigen, unieke uitstraling. Wij werken niet met vaste templates en thema’s. Alles wordt aangepast aan de wensen en eisen die jij er met jouw bedrijf aan stelt.

Groot aantal projecten

Wat is nu eigenlijk een goede reden om een WordPress Webshop te laten maken door Zetti? Eigenlijk is dat heel simpel. De vele ervaring die wij hiermee hebben komt voort uit de vele projecten die wij op dit gebied hebben gedaan. Waarbij we ook nog eens uitgaan van het feit dat we nooit uitgeleerd zijn. Dat betekent dus ook dat we nog iedere dag beter worden. Daarvan kan jij als klant profiteren. Bovendien hebben wij nog veel meer te bieden wanneer je besluit om met ons te gaan werken. Onze werkwijze is gericht op het optimale uit de mogelijkheden halen.

Bekijk enkele projecten van ons

Onderstaand is slechts een kleine greep van onze afgeronde projecten.
Bekijk meer van onze projecten in ons portfolio.

website maken wp
wordpress website 2
website responsive

Directe wijze van contact

Een WordPress webshop laten maken wordt een succes door goede samenwerking. Daarom houden wij van een directe wijze van contact. Bijvoorbeeld door je een contactpersoon te bieden waar je altijd direct zaken mee kunt doorspreken. Op die manier is het gemakkelijk mogelijk om snel actie te ondernemen en aanpassingen te doen. We dragen zelfs voorstellen aan om jouw webshop nog beter te laten renderen. Op die manier helpen we je zoveel klanten als mogelijk te bereiken. Daarbij kijken we bijvoorbeeld naar de customer journey, user experience en mate van conversie. Al deze zaken spelen mee bij het behalen van succes.

Een WordPress webshop laten maken is een voortdurend proces. We ontwikkelen een webshop die voldoet aan de eisen en die zeer gebruiksvriendelijk is. Dan begint het echte werk eigenlijk pas. Juist ook omdat we dan nog beter kunnen zien hoe de bezoekers dit beleven. Je wilt de bezoekers van jouw webshop natuurlijk een positief gevoel bezorgen. Daarbij staat bijvoorbeeld het gemak voor de gebruiker en een duidelijke navigatie centraal. Wij blijven dan ook voortdurend monitoren wat we nog beter voor je kunnen doen en hebben hier regelmatig contact met jou over. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van een langdurige klantrelatie. Zo zorgen we dat jouw WordPress webshop helemaal geoptimaliseerd wordt.

Een WordPress webshop laten maken doen wij bij Zetti volgens een vaste formule. Dat begint al bij het eerste contact. We maken dan direct een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek levert ons direct al veel op. Jij kan als ondernemer je wensen en eisen duidelijk maken. Wij kunnen op onze beurt direct al met een eerste aantal ideeën komen. Aan de hand van de kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd kunnen we je een goed idee geven van de ideale webshop en hoe deze eruitziet. Wanneer we met elkaar in zee gaan, stellen we een plan van aanpak op. Vanaf dat moment gaan we aan het werk.

Het plan van aanpak dient als basis voor het uitwerken van ideeën. Op die manier maken we de conceptversie van de webshop zoals we die voor ogen hebben. Wanneer dit eerste concept klaar is, is het opnieuw tijd om bij elkaar te komen. Jij kunt dan nog aangeven wat je graag anders ziet. Of er nu zaken zijn die je wilt veranderen of niet, we zullen altijd nog finetunen na deze afspraak. Vervolgens maken we het helemaal af. Een WordPress webshop laten maken is op die manier snel te verzorgen. Zo kan jij er snel mee aan de slag.

Bij Zetti beschikken we over de nodige kennis van zoekmachineoptimalisatie. Deze kennis van SEO kan jij in je voordeel gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld zo dat de zoekmachines voortdurend worden aangepast en andere factoren gaan meewegen in de optimale vindbaarheid. Door een langdurige klantrelatie met ons aan te gaan zorgen wij ervoor dat jouw webshop altijd voldoet aan de eisen die op dat moment van toepassing zijn. Dit neemt veel zorgen bij je weg.

Of het nu gaat om een webshop laten maken, of een website opbouwen, of één van de andere onlinewerkzaamheden, je wilt natuurlijk wel weten wat wij kunnen. Daarom is het slim om direct even in ons portfolio te kijken.

Een webshop op maat

De ene WordPress webshop laten maken, is niet hetzelfde als de andere laten maken. Elke webshop is uniek en heeft andere kenmerken. Daarom bouwen wij elke webshop vanaf het nulpunt op en gebruiken we geen standaardinstellingen. Dit is ook de reden waarom het overgrote deel van de klanten die op het intakegesprek komen ook uiteindelijk met ons aan de slag gaat. Je weet dan altijd zeker dat je een onlinewinkel krijgt die anders is dan die van de concurrentie en waarmee je de strijd aan kunt gaan.

De kosten van een webshop

Natuurlijk wil je ook wel weten wat een WordPress webshop laten maken dan precies kost. Doordat wij bij Zetti altijd maatwerk leveren, is het lastig om een vast bedrag te noemen. Dit hangt immers van allerlei factoren af. Wel is het goed om in ieder geval uit te gaan van een bedrag van €1500,- voor een goed werkende webshop. Wil je extra functies door ons laten toevoegen? Dan zal daar een klein bedrag bovenop komen. Wel kan je dan natuurlijk nog meer uit je webshop halen als ondernemer. De extra kosten haal je er dan gemakkelijk weer uit.

Optimaliseren voor zoekmachines

Wil je een WordPress webshop laten maken door ons? Dat is slim want dan weet je ook direct zeker dat de website is geoptimaliseerd voor de belangrijkste zoekmachines. Dat komt omdat we hier op professionele wijze mee omgaan. Zo doen we bijvoorbeeld onderzoek naar de zoekwoorden die voor jou van toepassing zijn. Bovendien bieden we nog veel meer mogelijkheden als het gaat om zoekmachineoptimalisatie. Wanneer we een langdurige klantrelatie aangaan, dan kan je van al deze mogelijkheden profiteren. Hier is voor ondernemers flink veel uit te halen.

Andere werkzaamheden uitbesteden

Natuurlijk heb je als ondernemer nog meer onlinewerkzaamheden buiten een WordPress webshop laten maken. Zo heb je bijvoorbeeld ook sociale media die beheerd moeten worden. Dit is slechts één van de vele voorbeelden. Een voordeel van het aangaan van een klantrelatie met ons is dat wij in al dit soort zaken een rol kunnen spelen. Wij kunnen alle zorgen voor je wegnemen zodat jij je bezig kunt houden met de zaken die voor jou belangrijk zijn. Als ondernemer heb je immers wel iets anders aan je hoofd.

Direct een afspraak maken

Wil je direct het gesprek aangaan? Zodat je direct weet wat een WordPress webshop laten maken door Zetti voor jou kan betekenen? Dan is het slim om nu direct contact op te nemen. Dat kan je heel gemakkelijk doen nu je toch op de website bent. Tijdens het intakegesprek lopen we alle punten langs en ontwerpen we een idee en een stappenplan. Zo weet je ook wat de kosten zijn. Maak daarom nu direct een afspraak of bel ons gewoon even op!

WordPress webshop offerte

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Het invullen van het offerte-formulier kost slechts 2 minuten. Wij reageren altijd binnen 24 uur, meestal binnen 1 uur.

  • Vrijblijvende offerte
  • Altijd reactie binnen 24 uur
  • Team van specialisten
  • 50+ tevreden klanten

Vraag een offerte aan en één van onze medewerkers neemt contact op.