Bespaar Geld, Win Vrijheid

Mijn Financiële Advies Maakt het Verschil

Hallo, ik ben Frank Reijgersberg, financieel adviseur sinds 2005. Van autoverzekeringen en hypotheken tot het beheer van uw wagenpark en ziekteverzuim binnen uw bedrijf, ik sta klaar om u te helpen op een eerlijke, transparante manier. Mijn aanpak is simpel: geen verborgen provisies, alleen uw belangen. En ja, dat betekent dat u daadwerkelijk geld bespaart. Met persoonlijke aandacht en deskundig advies, maken we samen een plan dat niet alleen aansluit bij uw behoeften, maar ook vriendelijk is voor uw portemonnee.

Klaar om uw financiële toekomst veilig te stellen zonder uw budget te overschrijden? Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Compleet Pakket, Één Adviseur
Meer Dan 18 Jaar Ervaring
Transparante Tariefstructuur

Waar ik u mee kan helpen (zowel zakelijk als privé):

  1. Autoverzekering: Op maat gemaakte polissen die u en uw voertuig beschermen, zonder verborgen kosten.
  2. Woonverzekering: Zorg voor uw thuisbasis met uitgebreide dekkingen die passen bij uw levensstijl en budget.
  3. Uitvaartverzekering: Plannen voor de toekomst op een zorgvuldige en betaalbare manier.
  4. Aansprakelijkheidsverzekering: Bescherm uzelf en uw naasten tegen de financiële risico’s van onverwachte gebeurtenissen.
  5. AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering): Zekerheid en financiële stabiliteit, zelfs als u niet in staat bent te werken.
  6. Brandverzekering: Bescherm uw eigendommen en investeringen tegen onvoorziene schade door brand.
  7. Kredietverzekering: Beveilig uw financiële transacties en handelsrelaties met op maat gemaakte kredietoplossingen.
  8. Wagenparkbeheer: Effectief en economisch beheer van uw bedrijfsvoertuigen, met oog op besparingen.
  9. Ziekteverzuim en Personeelsadvies: Beperk de impact van ziekteverzuim en maximaliseer de gezondheid en productiviteit van uw personeel.
  10. Hypotheekadvies: Onafhankelijk advies om u te helpen de hypotheek te vinden die het beste bij uw financiële situatie past.

Met mijn uitgebreide pakket aan diensten, ben ik er om u te helpen op elk financieel gebied van uw leven. Neem vandaag nog contact op en laten we samen een plan maken dat werkt voor u én uw portemonnee.